Najcitanije objave!

FAN STRANE

недеља, 29. јул 2012.

Pisani intervju sa Zlatkom Petkovicem (ZAA Band)

ZAA Band,od gomile lajkova na facebook mrezi do ogromne bine pred oko 7000 ljudi!Bend koji u svojoj osnovi sadrzi reggae,veoma dobro koketira i sa drugm rock muzickim pravcima,pa su zaa njihove koncerte pored ljubitelja reggae zvuka i metalci i punkeri.Bubnjar Zlatko Petrovic,za blog magazin "Zemlja Rock'n'rolla",u ekskluzivnom intervjuu istice da clanovi benda nemogu da objasne svoj uspeh za kratko vreme,pre svega misleci na gomilu svirki i koncerata koji su im se omogucili jos na samom pocetku.



ZAA Band



Dule Djordjevic:
-Zdravo Zlatko,konacno dobih i ja tu cast da uradim intervju sa bubnjarom najperspektivnijeg reggae benda u Srbiji.Kako se ti branis od ove titule najperspektivnijeg reggae benda u Srbiji,titule koju ste dobili od strane publike koja pomno prati tu scenu?


Zlatko Petkovic:
-Zdravo Dule.To nam laska svakako,ali,ne bih se zadrzao na tome.ZAA koketira sa mnogo vise stvari od samo reggae-a,jer ZAA ne prati samo reggae publika.Na moju izuzetnu cast i zadovosljstvo,na nasim koncertima uglavnom vidim punkere i metalce...


Dule Djordjevic:
-Reci mi,odakle ideja za projekat koji se nazvao ZAA Band,i odakle bas takav naziv za band?


Zlatko Petkovic:
-Nekadasnji reggae ponos grada Krusevca je radio svoje restruktuiranje i zamenio par clanova originalne postave,posto je ovakav sastav i u ljudstvu i idejama bio bitno promenjen od ranijeg,bilo je logicno nastaviti pod novim imenom.ZAA znaci upravo to,biti za po svaku cenu,pozitivna kampanja,odluka koja svima donosi dobro ma koliko suludo u stratu zvucala.Drugo A je tu estetike radi i neke usmene potvrde da kad smo za onda smo zaista ZAA!


Dule Djordjevic:
-Sta je bas vas na samom pocetku guralo iz svirke u svirku?Mnogi bendovi sviraju prilicno dugo da bi dobili priliku da sviraju u sopstvenoj zemlji a vi ste imali puno nacina da,cak i inostranstvu,predstavite svoj bend.


Zlatko Petkovic:
-Koliko god ti bio iznenadjen time,toliko smo i mi.Jednostavno je nekako to krenulo da se desava i to za mnoge,beznacajnim redosledom.Od lajkova na fejsbuku do ogromne bine pred 7000 ljudi.Sta god da ti odgovorim na ovo pitanje nece biti dovoljno jasno,jer ni nama samima nije jos uvek sve to  najjasnije.


Dule Djordjevic:
-Kako je doslo do saradnje izmedju ZAA Benda i MTVa?


Zlatko Petkovic:
-To nije prevelik problem (verovali ili ne),imas dobru pesmu i imas drugare voljne da ti urade dobar video za tu pesmu,posaljes MTVu i toliko o tome.Izgleda da je zaista tako jednostavno,a s druge strane od "Fire" videa u reziji Ive Pavlovic pa do "Just me" videa u reziji Une Skandro.Jednostavno su to ljudi zeleli da nama te spotove snimaju i da nam poklone nesto sto vredi hiljade evra,tako da cu na kraju morati da odgovorim time da,eto,i faktor srece u ovom "poslu" biti presudan.



Zlatko Petkovic




Dule Djordjevic:
-Kako ste zadovoljni rekacijama publike i kriticara na vas prvi a kako na drugi album?


Zlatko Petkovic:
-Hm,zaista ne bih imao dovoljno reci hvale na to kako publika reaguje na sve sto objavimo,misljenje kritike nas i ne zanima previse...


Dule Djordjevic:
-Kazu da su vasi najveci hitovi pesme "Fire","No war" i "Just me".Koju bi nam ti jos pesmu izdvojio,neku koja ima neki poseban znacaj ili posebnu pricu sa pravljenja pesme?


Zlatko Petkovic:
-Hah,ta Juste me je nastala od teksta kog su pevacice nasle na podu naseg studija...da ga nisu nasle,verovatno bi bio unisten prilikom nekog generalnog sredjivanja prostorija.Ne mogu izdvojiti pesme jer bi to,od prilike bilo ko kad bi pitao rodjitelja koje mu je dete draze,a svakako nikad nismo objavili nesto cime nismo bili 100% zadovoljni.


Dule Djordjevic:
-Gde nastupate ovog leta?


Zlatko Petkovic:
-Sve informacije o nasim nastupima kao i free download kompletno naseg dosadasnjeg opusa mozete naci na nasem oficjalnom sajtu www.zaa.rs sajtu.


Dule Djordjevic:
-Cime se ti i ostali clanovi benda jos bavite i da li ste mozda na nakakvim studijama?


Zlatko Petkovic:
-Neki na poslu,neki na faksua a nekima je ovo sve,i ovo sve drugo za muziku vezano,ali,cela ova prica nam svakako svima puno znaci,tako da sve drugo uskladjujemo sa ZAA.


Dule Djordjevic:
-Sta imas za kraj da porucis svim vasim fanovima a sta onima kjoji uopste ne slusaju vasu muziku ali ce procitati ovaj intervju na blogu?


Zlatko Petkovic:
-Da budu dobri po svaku cenu i da uvek izaberu ljubav kao nacin...zvuci kao fraza,ali verujte,istina je,ZAA je zivi dokaz za to-Irie and Kool!


Dule Djordjevic:
-Hvala ti puno na saradnji i zelim da napredujete u svojim karijerama a vreme ce pokazati da cete vi,po svim merilima,biti najpopularniji i najuspesniji bend koji dolazi iz Krusevca.Tebi Zlatko,zelim da ostanes takav kakav jesi sa svim idejama i vizijama koje posedujes.




Zaa Band-Fire



Нема коментара:

Постави коментар

MARKETING